How to order?

WhatsApp 0192822328 (For fast response)
Email to noranni.othman82@gmail.com

Urusan Postage SETIAP ISNIN & KHAMIS sahaja.

Siapa saya?

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
I am malay with chinese husband, mommy for my precious darling Dhiya Alexander , princess Daisy Amelia and Dahlia Arianna.
“Geniuses are just people who had good mothers.”
― Richard Buckminster Fuller

Followers

Sunday, May 1, 2016

My IG Shop @momatdaycrafteratnight

#igshop @momatdaycrafteratnight
Assalammualaikum....
Saya tahu ramai juga yang singgah blogwalking di blog ini, terima kasih kerana ada juga yg sudi meluangkan masa membaca kisah2  dan perkongsian saya yang sudah2.
Ada yang singgah menimba ilmu, ada juga yang tercari2 barangan preloved, Apa kata anda Follow igshop saya @momatdaycrafteratnight kat situ macam2 ada.

Kami baru berusia setahun jagung, mengambil tempahan jahitan secara kecil2an, ada juga mengambil tempahan sulaman seperti sulaman tuala, sulaman nametag sekolah, keychain mcm2, selain kami menjual barangan preloved kami juga ada menjual halal homemade kimchi dan in sha Allah soon kami akan membuka tempahan kuih raya untuk 2016. dalam perangcangan juga untuk menjual homemade cookies tak kisah la raya ke tak raya. tunggu aja la bilaa ready ya, postage ke seluruh malaysia. apa tunggu lagi, jom la follow igshop kami. @momatdaycrafteratnightHandmade by Annie Tay ~L.O.V.E in every stitches~

No comments: