How to order?

WhatsApp 0192822328 (For fast response)
Email to noranni.othman82@gmail.com

Urusan Postage SETIAP ISNIN & KHAMIS sahaja.

Siapa saya?

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
I am malay with chinese husband, mommy for my precious darling Dhiya Alexander , princess Daisy Amelia and Dahlia Arianna.
“Geniuses are just people who had good mothers.”
― Richard Buckminster Fuller

Followers

Testimonial

Shaklee merawat masalah keputihan dengan berkesan!

Ini adalah pengalaman saya sendiri, hanya dalam masa tak sampai seminggu, keputihan akibat jangkitan bakteria yang saya alami hampir 1 tahun hilang hanya dengan mengambil 10 biji Alfafa sehari.


Shaklee membantu anda kurus tanpa perlu berlapar atau bersenam!

Testimonial #1 : Dari diri saya sendiri yang dapat mengurangkan berat badan mengandung dari 74 kgs kepada 48 kgs selepas 7 bulan melahirkan anak ke 2 secara cesarean.  Hanya dengan mengambil set budget kurus atau menyusu Alfafa dan ESP sahaja. Jika saya mampu kenapa tidak anda?Testimonial #2 Mengandung 30 minggu namun tidak kelihatan sembab atau berisi kecuali perut. Berat naik dengan ideal.Testimonial #3 : selepas sebulan consume set budget kurus shaklee,  Alfalfa , ESP dan Lecithin.  Terasa kenyang sampai ke petang, baju yang dulu tak boleh pakai dah boleh pakai. Wah senang dan mudah nya nak kurus kan.

Testimonial #4 : selepas sebulan mengambil supplements shaklee Alfalfa dan Lecithin dari set budget kurus,  suami dah puji peha dah kecil. Kalau tahu cara, mudah betul nak kurus. 
Shaklee membantu anda memiliki kulit yang cantik, cerah dan anjal tanpa ke salun!
No comments: